Konkurrenceafdeling

Konkurrence / Talent

 

Om konkurrenceafdelingen

Konkurrenceafdelingen i Orient svømning består af et Talenthold og et Konkurrencehold. Begge hold er opdelt i henholdsvis T1 & T2 og K1 & K2. Vi vægter højt at vores svømmere trives socialt og laver derfor med jævne mellemrum sociale arrangementer på tværs af talent og konkurrence. Derudover er det vigtigt for os, at svømmerne mærker en forbedring i deres svømning og bibeholder lysten til at fortsætte.

Holdene trænes af Clara Egeberg og Signe Grøndahl.

Vi kan kontaktes på mail konk.orient.svoem@gmail.com eller på tlf.

Clara - 27576076
Signe - 30601092

Vi forventer af dig som svømmer, at du har en passion for din svømning, følger trænernes anvisninger og at man kan deltage i alle træningspas.

 

Talent - T1 & T2

Man starter på talentholdet. Her tilbydes udvalgte svømmere fra svømmeskolen, at tage deres svømning til et højere niveau. Fokus på Talent ligger mest i at indgå i et fællesskab, afprøve konkurrenceelementet, samt udvikle sin teknik. Når man starter på talent, hører man under T2. T1 er de af talentsvømmerne som yder deres aller bedste og viser de største fremskridt. Det er de svømmere som med tid til anden tilbydes træning sammen med konkurrence og som i sidste ende bliver tilbudt en plads på konkurrences K2.

Talentholdet træner 2 gange om ugen:

Mandag: 17:45-19:30
Onsdag: 17:45-19:00

Vi deltager i stævner som passer til holdets niveau.

 

Konkurrence - K1 & K2

Konkurrenceholdet er vores højeste niveau og inddeles i K1 & K2.

K2 er for de konkurrencesvømmere som har en god grundteknik og svømmestil. K1 er de af vores konkurrencesvømmere som svømmer hurtigst og som er mest dedikerede omkring deres træning. Der vil for disse svømmere være større fokus på personlig tekniktræning. Derudover vil der, i højere grad end på K2, være fokus på længde og intensitet i træningen, hvilket vil være den primære forskel på de to.

Fælles for konkurrenceholdet er vores mål, at hver enkelt svømmer udvikler sig, slår personlig rekord til stævnerne, samt at de opnår en forbedring i deres fysiske styrke og udholdenhed.

Konkurrence træner 4 gange om ugen fordelt på tre vandpas og ét styrketræningspas:

Mandag: 17:45-20:00
Onsdag:
18:45-20:30
Torsdag:
17:00-19:15
Fredag:
18:00-20:00 (styrketræning/smidighed)

Vi deltager jævnligt i stævner som passer til holdets niveau.

ORIENTHUSET

Ved Sportspladsen 14

2610 Rødovre